Vi viser dem vejen videre i livet

Den 1. august 2013 åbnede Pilen på Amager i København. En skole der henvender til ADHD børn, der bor i og omkring København.

Pilen er en dagskole til drenge fra 0-5 klasse. Det er et dagstilbud fra kl. 8.00 – 16.00.

Vi arbejder efter de samme principper som på Pilely Gård, og har da også et meget tæt samarbejde med pædagoger og undervisere på skolen. Samtidig kan vi trække på Behandlingscenterets læger, sygeplejersker, psykologer og psykiatere.

På Pilen får børnene forskellige redskaber, så de bliver bedre forstået af deres omverden. Og i vores tætte dialog med forældrene, hjælper vi også dem med bedre at kunne forstå deres børn.

Vi følger også børnene, når de slutter på skolen, og sørger for at de kommer videre til noget andet, der passer til deres behov. Det kan eksempelvis være en anden af vores skoler, Pilely Gård.

I et stykke tid efter børnene har forladt Pilen, er vi også i dialog med forældrene eller de skoler, som de går på nu.

Vi forsvinder ikke fra børnene. Men det skulle gerne være sådan at børnene forsvinder fra os. For så betyder det, at de kan stå på egne ben.